Informatie

PsyZoh staat voor Psychologische Zorgondersteuning Huisartsen en is een kleinschalige organisatie die in 2014 is opgericht om huisartsenpraktijken te helpen met het invullen van de functie praktijkondersteuner-GGZ (“POH-GGZ”). PsyZoh richt zich met name op huisartsenpraktijken in Zuid-Limburg. Er is sprake van een intensieve samenwerking met andere GGZ-aanbieders in de regio, waaronder een psychologenpraktijk en een kleine GGZ-instelling.

PsyZoh gelooft in een kleinschalige, menselijke en persoonsgerichte invulling van de functie POH-GGZ. De organisatie is horizontaal en heeft gelijkwaardigheid hoog in het vandaal staan. Er wordt geïnvesteerd in de persoonlijke ontwikkeling van de praktijkondersteuners alsmede een optimale aansluiting bij de huisarts en zijn/haar praktijk.

Op dit moment levert PsyZoh aan diverse huisartsenpraktijken in Zuid-Limburg de POH-GGZ. Heeft u als huisarts interesse in een kennismakingsgesprek om te bespreken wat PsyZoh voor u kan betekenen? Schroom dan niet om contact op te nemen!